Био магазин “BioBo”

Био магазин “BioBo”

Според Уикипедия определението за био храни е:

pechat

Биохраните се произвеждат в съответствие с определени стандарти за производство.

През по-голямата част от човешката история селското стопанство може да бъде описано като биологично. Едва през 20 век започва голямото предлагане на нови синтетични химикали, които впоследствие се въвеждат в производството на хранителни продукти. Този по-нов маниер на производство е наричан "конвенционален", макар че биологичното производство е било конвенционално за много по-дълъг период от време.

И тъй като очевидно няма вариант да избягаме лесно от всички синтетични химикали, то единствения останал лъч надежда, който ни остава е био производството. За съжаление или радост това е една от най-актуалните теми в момента, както и био магазините са абсолютен хит на пазара. Разбира се всичко има своята цена! И ето ни и нас на тази вълна...

Преди не кратък период от време започнахме един малък, сладък проект за освежаване на едно вече морално остаряло помещение, с минимален бюджет, с минимално време и както се казва - не в най-добрата позиция. След няколко месеца борба със смяната на предназначението на обекта най-накрая УСПЯХМЕ!

И ето ни пред дилемата- как с минимален бюджет от не повече от 5000лв. да създадем ЕКО ИНТЕРИОР.  Тогава на помощ ни идват единствено двете ни ръце, малко идеи и много труд.

След дълги усилия, успяхме да освежим и създадем едно еко пространство, което би могло още дълго да се развива и допълва, но вече ФУНКЦИОНИРА!

bio-magazin2 bio-magazin3 bio-magazin4 bio-magazin5 bio-magazin1

С удоволствие бихме ви поканили на ул."Гурко" 27, за да разгледате всички био храни на HoneyStyle както и да видите на живо осветителните тела на БондАрт.

No Comments Yet.

Leave a comment