Какво предлагаме ние?

Какво предлагаме ние?

Какво предлагаме ние?

Ние не сме най-добрите! Може и да възразите, но това е истина 😉 Но пък сме доста универсални!

Какво предлагаме ние?

Всеки архитект и дизайнер има свой начин на работа, свой стил, светоглед. Всеки сам за себе си преценява какво внимание трябва да отделя на клиентите си, за да постигне максимално добрия резултат в конкретния случай, с конкретния клиент и с определения бюджет. И ние като другите архитекти решихме да имаме наш стил! Който се изразява в следното- отделяме изключително голямо внимание на клиентите си при изпълнениетo на проектите (което се заплаща), за да може да постигнем максимално добър резултат! Понякога всички тези "напъни" се отблагодарявант с добър резултат, а понякога оставаме изключително разочаровани. Тогава си казваме, че не е имало смисъл, но всички знаем, че ще продължим да го правим, да работим и да работим! Мисля, че мога да приложа визуализация само на добрите примери, все пак трябва да сме малко деликатни:)

Какво друго ни отличава?

Реализма! Понякога ми казват, че съм песимистка. Едва ли, реалистка съм! Опитът ми в сделките с недвижими имоти ми показа, че хората винаги искат най-доброто на най-ниската цена. Всички знаем, че това не съществува, но те не спират да се надяват... В момента работим по един проект, за който мисля да ви споделя резултата от целия ремонт (финансово и визуално). Не казвам, че дизайнът струва много пари, но дизайнът определено струва "някакви" пари! Дори и да можеш да сътвориш красиви вещи с ръцете си и с душата си, то поне материалът за тях струва не малко пари!

Да, реалистка съм, но пък мога да мисля в цифри! И числа! Има си хора за всичко. Ние не сме от тези, които обичат да си губят времето с визуализиране на прекрасни идеи надхвърлящи бюджета ви. Няма никаъв смисъл във взаимното губене на време!

Какво друго ни отличава?

Можем да създадем прекрасното за вас жилище и след това да го ПРОДАДЕМ! А можем и да го ОТДАДЕМ! За всеки според желанието му и нуждите, но ние можем и това 🙂

Как мислим?

Лично аз мисля, че всяко произведение на изкуството било то архитектура или музика е отражение на душата на автора му. (Разбира се след като се съобрази с бюджета, ЗУТ, законът за етажната собственост и още стотина разпоредби). Та като отражение на душата си, ние произвеждаме един образ, показващ нашата същност. Лично аз харесвам архитектурата (интериорът) да е стилен и изчистен, възможни са детайли, но в никакъв случай прекалени и във всичко. Обичам малко цветови или стилови акценти и също така обичам да се обличам като интериор:) И не държа на съвършенството! Красотата е в естествените, несиметрични и неочаквани детайли! Но това, което ни отличава от много дизайнери е, че ние не налагаме мнението си. И винаги даваме алтернативи. Дали това е грешка, времето ще покаже! Важното е, че с правилните клиенти можем да направим чудеса. А понякога те идват при нас..., за да вдъхнат смисъл на това, което правим!

Как действаме?

Бих казала - методично и достатъчно технически грамотно. Предлагаме реалистични трансформации и знаем как и къде да изпълним нещата, които предлагаме! Най-общо процесът се развива в три етапа: идейни функционални разпределение (много варианти), същинският интериор и авторски надзор. При желание можем да вмъкнем и визуализации в някой момент. Всичко това ще опиша по-подробно в друга статия, но най-общо това, към което се стремим е да предлагаме на клиентите си само това, от което се нуждаят, за да не се завишава излишно цената на проекта. Всички знаем в какви времена живеем! Все пак сме реалисти 🙂

No Comments Yet.

Leave a comment