Как започна всичко?

Как започна всичко?

КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО? 

Мисля да споделя някои лични подробности от историята на нашия екип. Всичко започна есента на 2008г., когато всички ние изглеждахме така:

арх.С. Драганов (из архивите)

 

арх.Петя Тодорова и арх.Кристина Маринова
арх.Кристина Маронова

 

Хубави времена бяха...та 🙂 Една "пиянска" вечер в евтина  кръчма в Благоевград по време на практика по промишлени сгради ние решихме да създадем студио "Бондарт". Решихме, че макар и понякога трудно да общуваме, можем да се изтърпим до края на живота си. И поне засега успяваме!

 

...това беше нашата мечта, която реализирахме!

 

Дали от позицията на времето бихме казали, че сме успели - ОПРЕДЕЛЕНО НЕ! Искаме да направим още толкова много и все още не знаем как. И колкото повече вървим, толкова повече разбираме колко много ни остава. Но продължаваме 🙂 И за момента не сме се отказали! А имаше много опити, много разочарования, много борба. Някога мислехме, че когато завършим любимия университет всичко ще бъде прекрасно, клиентите ще се борят да работим за тях, а парите ще се изкарват изключително лесно. Но и това няма да ни откаже, защото обичаме това, което правим! Защото срещнахме прекрасни хора по пътя си, които ни помогнаха да се изградим като личности и професионалисти.  Благодарим и на тези, които ни направиха по-предпазливи, аналитични и разумни.

 

...вече не пием толкова, и за съжаление мислим по-трезво 😉  

 

 Романтичната наивност почти е изчезнала, но пък знаем и умеем повече. Обещавам да ви държим в течение за проектите и емоциите си, обещаваме да не се отчайваме и да правим все по-добри проект, както интериорни така и екстериорни!

No Comments Yet.

Leave a comment