2014 – ДОБРА ИЛИ ЛОША…НО ОТМИНАЛА!

2014 – ДОБРА ИЛИ ЛОША…НО ОТМИНАЛА!

Здравейте приятели,

дълго време нямах желание и вдъхновение да пиша. Дали заради многото работа или просто нещо ме бе отделило от това мое иначе любимо занимание. Ако ме питате мен - честно казано бих оставила всички визуализаци на Симо (арх.Драганов) и Биби(арх. Тайнова), бих проектирала по малко, за да не изгубя форма и с удоволствие бих се занимавала с това приятно занимание - ДА РАЗКАЗВАМ ЗА НАС 🙂

Уви, невъзможно е! Сметките пристигат всеки месец, държавата си иска нейните данъци и на мен ми се налага да работя понякога.

Но днес ще ви разкажа за НАС - накратко. За да не ставам досадна.

Тази година бе "очевидно" успешна.  Дори се налага да извадя списъка с обекти, по които работихма, за да успея да ги споделя. Ходихме наляво-надясно със списъци със задачките за седмицата. Естествено успявахме да изпълним половината в срокове. За останалите ви благодарим, че проявихте разбиране. Ще продължим да си вършим задълженията, дори и с леки закъснения. Тези от вас пък, които не забавихме, ЯВНО СТЕ БИЛИ МНОГО ЛОШИ 🙂

Но да не проявявам отново чувството си за хумор, което хората рядко разбират. И като говорим за 2014 - бих бихме искали да благодарим на следните наши клиетни, за обектите, за които ни се довериха:

1. "е-СКАЙ" ООД , чиито офис завършихме в началото на годината. И доволни или недоволни към днешна дата ни възложиха нов!

2. „ЦСЕ БИОГАЗ ИСПЕРИХ” ЕООД, които въпреки, че не ни възложиха цялата биогазова инсталация, все пак ни се довериха за част от обектите към нея.

3. „Диагностично-консултативен Център Изток” ЕООД , които решиха отново да ни върнат във форма, за да не забравяме, че някога сме имали заверки!!!!!

4. Фирма "ЕКСПИРИЪН" , за които проектирахме макар и малка, но много симпатична (и с много варианти) библиотека. За съжаление, както с много други неща в живота и тук срещнахме разочарование. Защото усилията ни останаха ...на хартия или по точно казано - на компютър.

офис Експириън

5. И още един офис -  адвокатска кантора, която много харесваме и, по която все още работим:

2

6. Офисът на фирма ”Ексрипта” ЕООД , на които от сърце пожелаваме много успехи.

7. Проектът за фирмен надпис на Магазин Мания - кв. Слатина, който изготвихме отново 2014г.

8. Започнахме и почти завършихме проект за еднофамилна къща в кв. Връбница -

first

9. Благодарим и на фирма "МЕГАТУРС 1" ЕООД, които за поредна година ни се доверяват за различни по-малки и големи проекти.

10. И още много жилищни интериори на физически лица, чиито имена няма да споменаваме, за да не нарушим нечие лично пространство.

  • Многостаен апартамент, Младост , който в момента започваме да реализираме и безкрайно много харесваме;
  • Двустаен апартамент, Център ,  на хората, които с годините обикнахме и изобщо не си представяме развитието ни и пътя си без тях;Двустаен_център_Лозан1
  • Многостаен апартамент (мезонет), кв. Подуяне - все още едно нереализирано предизвикателство пред нас;
  • Тристаен апартамент , кв. Лозенец - който макар и малко самостоятелно в момента се изпълнява;
  • Разбира се забравяме част от обектите, които започнахме или реализирахме. С мигаща лампичка, която за съжаление не спира и през празниците, ни е един от най-новите обекти в кв.Лозенец. Те знаят кои са - НЕ СМЕ ВИ ЗАБРАВИЛИ! Не искам да забравя и Орлин и Здравка, които макар и за по-малки проекти и тази година бяха с нас.
  • Искам да благодаря много на моите роднини и приетели и тези на Симо, които не спират да ни се доверяват и правят спокойнито ни ежедневие малко по-раздвижено от обикновено. ДЪРЖИТЕ НИ ВЪВ ФОРМА! И се радваме, че ни вярвате и слушате, дори повече от останалите ни клиенти.
  • Благодарим и на всички наши партньори- те си знаят кои са. Радваме се, когато сме в хармония.

Благодаря и на Симо, който с усърдна работа създаде няколко прототипа на сглобяеми лампи и, които кръстихме със сладките имена ЛАМПИНГО, ЛАМПСТРИЧ и ЛАМПРАФЕ. Разгледайте тук!

Дали беше добра или лоша? Не мога да определя! Но беше изморителна. И повярвайте ни, НИЕ ЗНАЕМ КАКВО Е ДА ПРАВИШ РЕМОНТ! Изпитахме го и на свой гръб - определено е по-неприятно!

Бих могла да кажа още не една или две "интересни" неща за годината, но по-добре да замълча докато сме все още в комфортната зона.

И за последно, искам да споделя, че с тъга и смирение се разделихме с един от нашите най-скъпи клиенти, баща на наш добър клиент и отдавна приятел! Може би не исках да приключа резюмето на годината по този начин, но мислейки за работата и всичко, което ни се случи през годината - това е първото и последно нещо, което изниква в съзнанието ми. ПОКЛОН!

 

No Comments Yet.

Leave a comment