Препоръки

Бихме искали да споделим с вас една бележка, която получихме съвсем скоро от наши клиенти. Благодарни сме и щастливи, когато нещата се получават и няма нищо по-хубаво от това да се чувстваме оценени. Точно в такива моменти не съжаляваме изобщо, че положихме малко повече усилия тази година!

Семейство Ананиеви
Клиенти

Искам да пожелая на екипа на БондАрт да продъжават все така, с много желание, амбиция и свежи идеи !!! Пожелавам Ви още много успехи и доволни клиенти . Заедно направихме един свеж, малък двустаен апартамент в Младост 2. От мен апартамента, от тях идеите - получи се чудесна комбинация! Очаквайте снимки за доказателство. С удоволствие ще ги препоръчам на всеки който иска да обзавежда апартамент или офис и иска да има свежа визия.

Светослав Данаилов
Клиент

Чрез съвместната ни работа с архитектурно студио "БОНДАРТ КОНСУЛТ" ЕООД през 2013г., получихме професионално отношение, компетентни съвети и отлично обслужване за реализиране на новия ни офис. Получавахме професионални консултации и перфектен надзор в процеса на изпълнение на проекта. Екипът на архитектурно студио "Бондарт" e великолепен! Убедиха ме напълно в полезността и необходимостта от използване на професионален дизайн и проектиране за обзавеждането и функционалното зониране на пространствата. Препоръчвам горещо консултациите и професионалните услуги предоставяни от тези млади и енергични проектанти.

Доньо Марков
Клиент / www.esky.bg